Na 2023, Chengdu Paralight Optics Co., Ltd. malitere ịbanye ụlọ ogbako ọhụrụ.

Ozi zuru ezu

Kemgbe mmalite ya, ChengduParalight OpticsCo., Ltd. anọwo na-etolite ma na-eto site na àgwà ọhụrụ na nke ime ihe na mmụọ elu.Na usoro nke ịchọpụta na ịgagharị n'okporo ụzọ, anyị na-ekwusi ike mgbe niile na-enye ndị ahịa anyị ngwaahịa na ọrụ ka mma na ike ọkachamara anyị.

svfs (1)

N'ihi nke a, mgbe ọtụtụ afọ nke mkpokọta, mgbe na-aga n'ihu nkọ na uto, Paralight Optics webatara na a isi nkwalite, ma ihe na-agbanweghi agbanwe ka bụ ihe kasị mma anya lens ika na ngwaahịa mbụ na mbụ ahịa.

svfs (2)

Iji gboo mkpa nke mmepe ngwa ngwa nke ụlọ ọrụ ahụ, iji nye ndị ahịa ọrụ ka mma, nke mere na ọtụtụ ndị ahịa na-enweta ahụmịhe ngwaahịa kachasị mma, Paralight Optics mbụ Chengdu Xindu Industrial Park a na-ebugharị ugbu a na isi ụlọ ọrụ mmepụta ihe ọhụrụ. Chengdu Qingbaijiang Industrial Park, ịgbasa ọnụ ọgụgụ nke mmepụta na site na isi iyi, mmepụta nke akụrụngwa, nkà na ụzụ, nkà na ụzụ, ngwá, usoro, wdg, ka comprehensively melite ahịa na mgbe-sales njikọ, nke mere na ndị ahịa nwere ike ịnụ ụtọ ọrụ kacha mma. .Ka ọ dị ugbu a, ụlọ ọrụ mmepụta ihe emechala ịkwaga ahịrị ahụ dum wee banye na mmepụta nkịtị.Paralight Optics ga-abanye n'ọkwa mmepe ọhụrụ, chere ọdịnihu ihu na àgwà ọhụrụ na ihe ndị dị elu chọrọ, wee banye n'ime ihe ịma aka ọhụrụ na ọnụ ọgụgụ ọhụrụ!


Oge nzipu: Feb-26-2024