Det tredje Kina Fuzhou Photoelectric Industry Forum

Det 3. China Fuzhou Photoelectric Industry Forum blev afsluttet med succes den 16. december.ChengduParaLight optikCo., Ltd. deltog i dette industriforum.

Fuzhou - "global kapital for optoelektroniske komponenter", som en vigtig base for Kinas optoelektroniske industri, har været i front med videnskabelig og teknologisk innovation.Her er et stort antal fremragende fotoelektriske virksomheder og videnskabelige forskningsinstitutioner, som har opnået bemærkelsesværdige resultater inden for fotoelektriske materialer, optisk design, fremstillingsteknologi, udstyrsfremstilling og andre områder.Under sådan en fordelagtig platform er China Fuzhou Photoelectric Industry Forum blevet afholdt i tre sessioner.

avcsdv (1)

"Integration og innovation, hånd i hånd udvikling" har altid været temaet for China Fuzhou Photoelectric Industry Forum.Denne BBS af Fuzhou fotoelektriske industriforening, velkendt optoelektronisk industri medieplatform "fotoelektrisk opgave" i fællesskab organiseret, Fujian normale universitet, Fujian optiske samfund, Fujian normale universitet fotoelektriske og informationsingeniørhøjskole, medicinsk fotoelektrisk videnskab og teknologi, Undervisningsministeriets nøglelaboratorium , fotonisk teknologi i Fujian-provinsen, Fujian fotoelektrisk sensing applikationsteknologisk forskningscenter som medsponsorer.Forummet fokuserede på kerneemner såsom optoelektroniske krystalmaterialer, optoelektroniske enheder, laserteknologi, lidar, kommunikation, AR/VR, sansning osv. Dybdegående akademiske udvekslinger og praktisk case-deling gav deltagerne en platform til at kollidere ideer og inspirere teknologier.I dette øjeblik samles eksperter inden for videnskabelig forskning og teknologi, kendte iværksættere, industriledere, universitetstalenter og relevante ledere af upstream- og downstream-industrikæden for at diskutere det nye mønster og den nye retning for udviklingen af fotoelektrisk industri.

avcsdv (2)

Paralight optiker vokset til forskning, udvikling, produktion og salg af optiske komponenter med høj præcision, der leverer omkostningseffektiv optik ogforsamlingertil en bred vifte af industrier rundt om i verden.Vi var så heldige at trække den tredje heldige præmie som vist på billedet.

avcsdv (3) avcsdv (4)

China Fuzhou Photoelectric Industry Forum vil fortsætte med at opretholde formålet med at fremme regional industriel udvikling og sammenkobling, fremme udvekslingen af ​​upstream- og downstream-industrier i den optiskeUdforsk sammen med dig en ny model for udvikling af fotoelektrisk industri og yde et bidrag til industriens bæredygtige udvikling.

Vi Paralight betragter Fuzhou fremragende indPriser som mål, at lære af benchmarking virksomheder.


Posttid: Mar-07-2024