Kita nyedhiyakake Optik Hemat Biaya
Fabrikasi Profesional & Lapisan Seni Negara
Digunakake kanthi akeh ing macem-macem industri
bab bg

babagan

Optik Paralight Kab+

babagan Optik paralight

Ing taun 2012, Chengdu Paralight Optics Co., Ltd. wiwit nyediakake para pelanggan kaya berlian (DLC) lan lapisan anti-reflektif (AR) ing kutha Chengdu, China, sing dikenal minangka salah sawijining pusat pangolahan optik global.Saiki, Paralight Optik wis berkembang dadi riset, pangembangan, produksi lan dodolan komponen optik presisi dhuwur, nyedhiyakake optik lan rakitan sing larang regane kanggo macem-macem industri ing saindenging jagad.Paralight Optik bangga karo line-up ekstensif lensa optik kalebu lensa sperical, achromatic, aspherical lan silinder, jendhela optik, pangilon optik, prisma, beamsplitters, saringan lan polarisasi optik.

Ndeleng Liyane

Optik Presisi

Saka prototyping kanggo produksi volume

Tanpa kompromi

Kualitas & layanan

Sertifikasi ISO-90001

Wiwit estalishment 2012

Kehadiran Global

Applied ing macem-macem industri

PRODUK

KATEGORI

Ndeleng Liyane

OPTIK INFRARED +

OPTIK INFRARED

Ndeleng Liyane
OPTIK INFARED

OPTIK INFRARED

Radiasi inframerah (IR) ditondoi kanthi dawa gelombang saka 760 nm nganti 1000 μm, asring dipérang dadi telung wilayah sing luwih cilik: 0,760 - 3μm, 3 - 30μm, lan 30 - 1000μm - ditetepake minangka near-infrared (NIR), mid. -infrared (MIR), lan infra merah adoh (FIR).Radiasi IR dipérang manèh dadi patang rentang spektral:

  • Near Infrared Range (NIR)

    760 – 900 nm

  • Jangkauan Infra Merah Gelombang Pendek (SWIR)

    900 – 2300 nm

  • Mid-Wave Infrared Range (MWIR)

    3000 – 5000 nm

  • Long-Wave Infrared Range (LWIR)

    8000 – 14000 nm

OPTIK TERLIHAT

Bahan IR nduweni sifat sing beda-beda sing ngidini dheweke bisa nindakake kanthi apik ing spektrum inframerah, kalebu silika gabungan IR, germanium, silikon, seng selenide, seng sulfida, sapir, seri fluorida, plastik lan logam non-ferrous, saben duwe kekuatan unik dhewe. kanggo aplikasi infra merah wiwit saka deteksi sinyal IR ing pencitraan termal nganti identifikasi unsur ing spektroskopi IR.Optik IR digawe saka bahan IR digunakake akeh ing macem-macem lapangan kayata industri pertahanan lan keamanan, visi mesin, sistem laser, piranti medis lan liya-liyane.

Paralight Optik nawakake optik inframerah kanthi tliti dhuwur sing digawe saka bahan IR, kita nggunakake sawetara peralatan produksi paling modern ing pasar saiki sing dikontrol suhu lan kelembapan kanthi ketat supaya bisa menehi akurasi sing paling dhuwur.Optik khusus bisa digawe ing macem-macem substrat IR, ukuran, wujud lan akurasi permukaan.Pangukuran ditindakake kanggo tes ing proses lan pamriksa pungkasan dening macem-macem peralatan metrologi canggih kanggo nyukupi spesifikasi kualitas sampeyan.

OPTIK INFRARED +

OPTIK TERLIHAT

Ndeleng Liyane
OPTIK INFARED

OPTIK TERLIHAT

Paralight Optik duwe pengalaman ekstensif ing produksi optik presisi dhuwur ing waveband sing katon.Optik VIS akeh digunakake ing macem-macem lapangan kayata bioskop, visi mesin, aerospace, sistem laser, piranti medis lan liya-liyane.Sajrone produksi, kita nggunakake fasilitas produksi konvensional lan maju, kita bisa nggawe optik plano nggunakake teknologi polishing siji lan kaping pindho konvensional kanthi kombinasi foil poliuretan lan pitch.Teknisi kita sing berpengalaman bisa polish kanthi kacepetan sing sithik kanggo entuk permukaan sing dhuwur lan kosmetik sing luar biasa.Kita ngasilake spesifikasi pelanggan sing tepat lan uga bisa nggunakake mesin CNC kanggo ngasilake profil khusus kanggo sampeyan.Sing luwih penting, kita nggunakake peralatan pangukuran sing paling dipercaya lan diakoni ing pasar, tingkat pamriksa sing beda-beda disesuaikan kanggo nyukupi spesifikasi kualitas lan kabutuhan aplikasi sampeyan, menehi kontrol sing luwih apik babagan biaya, garis wektu, lan tarif sing ditampa.

OPTIK TERLIHAT

+ + +

METROLOGI

Ndeleng Liyane

Kualifikasi akurat komponen optik penting kanggo kemajuan manufaktur optik, peralatan metrologi canggih minangka inti jaminan kualitas.Paralight Optik nggunakake macem-macem peralatan metrologi kanggo njamin komponen optik entuk kualitas sing ditemtokake, kita nggunakake metrologi ing proses kalebu interferometer aperture cilik, aperture gedhe, profilometer lan spektrofotometer.Karyawan profesional kita nindakake program kualitas global ISO 9001 kanthi ketat kanggo mesthekake komponen lan produk optik kanthi kinerja dhuwur kanthi konsisten.

Peralatan pangukuran:

01

ukuran

Caliper Digital, Mikrometer Digital, Mesin Ukur Video CNC

02

Sudut

Goniometer, Autocollimator, ZYGO GPI XP/D Interferometer

03

Radius / Focal Length / Lensa Sentrasi

Master Lensa Digital, TRIOPTICS OptiSpheric & Ultra-Spherotronic

04

Kualitas lumahing

Miturut Eyes, Digital Microscope (adhedhasar standar ISO10110 utawa MIL-PRF-13830)

05

Platness / Daya / Irregularity / Kesalahan Wavefront sing dikirim

ZYGO GPI XP/D Interferometer, Laser Plano/Spherical Interferometer

06

Kinerja Coating

Spektrofotometer Perkin-Elmer, spektrometer infra merah transformasi Bruker Fourier

Blog

Kawruh dhasar polarisasi optik

Kawruh dhasar polarisasi optik

1 Polarisasi cahya Cahya nduweni telung sifat dhasar, yaiku dawa gelombang, intensitas lan polarisasi.Dawane gelombang cahya gampang dimangerteni, njupuk cahya sing katon umum minangka conto, sawetara dawa gelombang yaiku 380 ~ 780nm.Intensitas cahya uga gampang dingerteni, lan ...

Keamanan lan Kesehatan ing Industri Optik

Keamanan lan Kesehatan ing Industri Optik

Ing bidang optik sing cepet, dinamis, safety lan kesehatan asring diabaikan tinimbang keahlian teknis lan inovasi.Nanging, ing Chengdu Paralight Optical Co., Ltd., keprihatinan kanggo safety lan kesehatan minangka penting minangka nguber keunggulan optik.Liwat latihan safety geni biasa ...

Pengujian parameter film - transmisi ...

Pengujian parameter film - transmisi ...

1 Parameter kinerja sawise lapisan Ing artikel sadurunge, kita ngenalake fungsi, prinsip, piranti lunak desain lan teknik lapisan umum saka film tipis optik.Ing artikel iki, kita ngenalake tes paramèter post-coating.Parameter kinerja ...

Kerusakan subsurface saka unsur optik

Kerusakan subsurface saka unsur optik

1 Dhéfinisi lan panyebab karusakan subsurface Kerusakan sub-permukaan komponen optik (SSD, karusakan sub-permukaan) biasane kasebut ing aplikasi optik presisi dhuwur kayata sistem laser kuat lan mesin litografi, lan orane mbatesi p. .

Deviasi pusat komponen optik De...

Deviasi pusat komponen optik De...

1 Prinsip-prinsip film optik Penyimpangan tengah unsur optik minangka indikator penting banget kanggo unsur optik lensa lan faktor penting sing mengaruhi pencitraan sistem optik.Yen lensa dhewe duwe devi tengah gedhe ...

Sugeng rawuh ing Komunikasi Optik Paralight

Sugeng rawuh ing Komunikasi Optik Paralight

Chengdu Paralight Optics Co., Ltd. duwe pengalaman 12 taun ing R&D, desain, lan produksi terintegrasi, lan minangka produsen terkemuka ing industri kasebut.Bisnis inti kita kalebu: Piring gelombang, prisma cilik lan mikrosferUltraviolet, katon, inframerah tengah lan adoh ...

+

Siji-Stop

Solusi Optik

solusi

Desain lan Manufaktur

Paralight Optik duwe pengalaman sing sugih ing desain lan manufaktur, kita nyedhiyakake layanan kalebu desain optik & mekanik, desain lapisan, desain prototyping, lan desain sistem optik, ing dasare kita nawakake solusi sing efektif biaya miturut syarat sing tepat pelanggan.

Ndeleng Liyane
+ +

Aplikasi

ING RANGE INDUSTRI

Astronomi & Dirgantara

01

Astronomi & Dirgantara

Optik kanggo aplikasi aerospace bisa kalebu bahan ekspansi sing sithik, sapir, UV & IR Fused Silica kanthi aplikasi cermin presisi, jendhela, prisma, beamsplitters, lan optik sing dilapisi.

aplikasi img
Astronomi & Dirgantara

02

Kedokteran / Biomedis

Optik duwe akeh aplikasi ing industri medis lan biomedis, kayata kedokteran gigi, operasi mata / lasik, laser kosmetik uga disinfeksi UV.Saben duwe kabutuhan tartamtu dhewe, Sejatine presisi jendhela, lensa lan aspheres optik umum kanggo lapangan iki.

aplikasi img
Astronomi & Dirgantara

03

Otomotif

Pencitraan termal Inframerah Otomotif utamane cocog kanggo mbedakake pejalan kaki lan alangan liyane sing ora urip ing ADAS (Sistem Bantuan Driver Lanjut).

aplikasi img
Astronomi & Dirgantara

04

Pengawasan

Thermal Imaging digunakake akeh ing sistem pengawasan.

aplikasi img
Astronomi & Dirgantara

05

Riset Ilmiah

Kita kerja bareng karo perguruan tinggi, universitas, lan lembaga riset ing setelan ilmiah utawa laboratorium kanggo nyukupi syarat-syarat sing bisa saka optik khusus gedhe nganti cilik.

aplikasi img
Astronomi & Dirgantara

06

Photonics

Optik kanggo industri fotonik kalebu industri serat lan telekomunikasi nanging uga komponen kanggo nggawe terobosan saka perawatan kesehatan nganti elektronik nganti manufaktur industri, lan liya-liyane.Optik kanggo aplikasi fotonik bisa kalebu flat, prisma, saringan, lensa, pangilon, lan optik kanthi wangun permukaan khusus.

aplikasi img

Astronomi & Dirgantara

Kedokteran/Biomedis

Otomotif

Pengawasan

Riset Ilmiah

Photonics

MITRA LAYANAN

  • index_brand (1)
  • index_brand (2)
  • index_brand (3)
  • index_brand (3)
  • index_brand (4)
  • index_brand (4)
  • index_brand (5)
  • index_brand-(1)
  • index_brand-(2)