Urang Nyadiakeun Optik Éféktif Biaya
Fabrikasi profésional & State Of The Art Coatings
Loba Dipaké Dina Rupa-rupa Industri
ngeunaan bg

ngeunaan

Optik Paralight+

ngeunaan paralight Optik

Taun 2012, Chengdu Paralight Optics Co., Ltd. mimiti nyayogikeun palapis karbon sapertos inten (DLC) sareng palapis anti reflektif (AR) ka konsumén urang di kota Chengdu, Cina, anu katelah salah sahiji pusat pangolahan optik global.Kiwari, Paralight Optik geus dipelak kana panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan komponén optik precision tinggi, supplying ongkos-éféktif optik jeung rakitan pikeun rupa-rupa industri di sakuliah dunya.Paralight Optik bangga dina line-up éksténsif na lénsa optik kaasup lénsa spérical, achromatic, aspherical jeung cylindrical, jandéla optik, kaca spion optik, prisma, beamsplitters, saringan jeung polarisasi optik.

View More

Optik Precision

Ti prototyping kana produksi volume

Teu kompromi

Kualitas & jasa

Iso-90001 Certified

Kusabab ngadegna 2012

Ayana Global

Diterapkeun dina rupa-rupa industri

PRODUK

KATEGORI

View More

OPTIK INFRARED +

OPTIK INFRARED

View More
OPTIK INFARED

OPTIK INFRARED

Radiasi Infrabeureum (IR) dicirikeun ku panjang gelombang ti 760 nm nepi ka 1000 μm, mindeng dibagi kana tilu wewengkon nu leuwih leutik: 0,760 - 3μm, 3 - 30μm, jeung 30 - 1000μm - diartikeun infrabeureum deukeut (NIR), pertengahan -infrabeureum (MIR), jeung jauh-infrabeureum (FIR), mungguh.Radiasi IR dibagi deui kana opat rentang spéktral anu béda:

  • Rentang Infrabeureum Deukeut (NIR)

    760 – 900 nm

  • Jangkauan Infra Beureum Gelombang Pendek (SWIR)

    900 – 2300 nm

  • Kisaran Infrabeureum Gelombang Tengah (MWIR)

    3000 – 5000 nm

  • Jangkauan Infrabeureum Gelombang Panjang (LWIR)

    8000 – 14000 nm

OPTIK témbong

Bahan IR gaduh sipat anu béda anu ngamungkinkeun aranjeunna tiasa ngajalankeun saé dina spéktrum infra red, kalebet silika lebur IR, germanium, silikon, séng selenida, séng sulfida, inten biru, séri fluorida, plastik sareng logam non-ferrous, masing-masing gaduh kakuatan unik sorangan. pikeun aplikasi infra red mimitian ti deteksi sinyal IR dina pencitraan termal nepi ka idéntifikasi unsur dina spéktroskopi IR.Optik IR anu didamel tina bahan IR seueur dianggo dina sababaraha widang sapertos industri pertahanan sareng kaamanan, visi mesin, sistem laser, alat médis sareng seueur deui.

Paralight Optik nawarkeun optik infra red-precision tinggi fabricated tina bahan IR, urang ngagunakeun sababaraha parabot produksi paling modern dina pasaran kiwari nu mastikeun hawa sarta kalembaban dikawasa dina urutan pikeun nganteurkeun akurasi pangluhurna mungkin.Optik custom bisa dijieun dina rupa-rupa substrat IR, ukuran, wangun jeung akurasi permukaan.Pangukuran dilakukeun pikeun tés dina prosés sareng pamariksaan ahir ku rupa-rupa alat métrologi canggih pikeun nyumponan spésifikasi kualitas anjeun.

OPTIK INFRARED +

OPTIK témbong

View More
OPTIK INFARED

OPTIK témbong

Paralight Optik boga pangalaman éksténsif dina produksi optik precision tinggi dina waveband katempo.Optik VIS seueur dianggo dina sababaraha widang sapertos bioskop, visi mesin, aeroangkasa, sistem laser, alat médis sareng seueur deui.Salila produksi urang ngagunakeun duanana fasilitas produksi konvensional sarta canggih, urang bisa fabricate optik planét ngagunakeun konvensional single- jeung dua-sided téhnologi polishing kalawan kombinasi foils polyurethane na pitch.Teknisi kami anu berpengalaman tiasa ngagosok gancang-gancang pikeun ngahontal permukaan anu luhur sareng kosmétik anu luar biasa.Kami ngahasilkeun spésifikasi palanggan anu pasti sareng ogé tiasa nganggo mesin CNC pikeun ngahasilkeun profil khusus dina bagian anjeun.Langkung pentingna kami nganggo alat pangukuran anu paling dipercaya sareng dipikanyaho di pasar, tingkat pamariksaan anu béda-béda disaluyukeun pikeun nyumponan spésifikasi kualitas anjeun sareng kabutuhan aplikasi anjeun, masihan anjeun kontrol anu langkung saé pikeun biaya, garis waktos, sareng tingkat ditampa.

OPTIK témbong

+ + +

METROLOGI

View More

Kualifikasi akurat komponén optik penting pikeun kamajuan manufaktur optik, parabot métrologi canggih mangrupa inti jaminan kualitas.Paralight Optik nganggo rupa-rupa alat métrologi pikeun ngajamin yén komponén optik ngahontal kualitas anu ditangtukeun, urang ngagunakeun métrologi dina prosés kalebet interferometer aperture leutik, aperture ageung, profilometer sareng spéktrofotométer.Karyawan profésional kami mastikeun ngalaksanakeun program kualitas global ISO 9001 pikeun mastikeun konsistén kualitas luhur, komponén optik kinerja luhur sareng produk.

Alat ukur:

01

Diménsi

Caliper Digital, Mikrométer Digital, Mesin Ukur Video CNC

02

Sudut

Goniometer, Autocollimator, ZYGO GPI XP/D Interferometer

03

Radius/ Panjang Focal/ Lensa Sentrasi

Master Lensa Digital, TRIOPTICS OptiSpheric & Ultra-Spherotronic

04

Kualitas permukaan

Ku Panon, Mikroskop Digital (dumasar kana standar ISO10110 atanapi MIL-PRF-13830)

05

Platness / Power / Irregularity / Kasalahan Wavefront dikirimkeun

ZYGO GPI XP / D Interferometer, Plano laser / Interferometer buleud

06

Performance palapis

Perkin-Elmer Spectrophotometer, Bruker Fourier transformasi spéktrométer infra red

Blog

Pangaweruh dasar polarisasi optik

Pangaweruh dasar polarisasi optik

1 Polarisasi cahaya Cahaya mibanda tilu sipat dasar, nyaéta panjang gelombang, inténsitas jeung polarisasi.Panjang gelombang cahaya gampang kahartos, nyandak lampu anu katingali umum sabagé conto, rentang panjang gelombang nyaéta 380 ~ 780nm.Inténsitas cahaya ogé gampang kahartos, sareng ...

Kasalametan jeung Kaséhatan di Industri Optik

Kasalametan jeung Kaséhatan di Industri Optik

Dina gancang-paced, widang optik dinamis, kaamanan jeung kaséhatan mindeng overlooked dina kahadean kaahlian teknis jeung inovasi.Sanajan kitu, di Chengdu Paralight Optical Co., Ltd., perhatian pikeun kaamanan sarta kaséhatan téh penting salaku ngungudag kaunggulan optik.Ngaliwatan latihan kaamanan seuneu biasa ...

Uji parameter pilem - ngirimkeun ...

Uji parameter pilem - ngirimkeun ...

1 Parameter kinerja sanggeus palapis Dina artikel saméméhna, urang ngawanohkeun pungsi, prinsip, software desain jeung téhnik palapis umum tina film ipis optik.Dina artikel ieu kami ngenalkeun uji parameter post-coating.Parameter kinerja ...

ruksakna subsurface unsur optik

ruksakna subsurface unsur optik

1 Harti jeung ngabalukarkeun karuksakan subsurface Ruksakna sub-permukaan komponén optik (SSD, karuksakan sub-permukaan) biasana disebutkeun dina aplikasi optik precision tinggi kayaning sistem laser sengit jeung mesin lithography, sarta ayana ngawatesan p. .

Puseur simpangan komponén optik De...

Puseur simpangan komponén optik De...

1 Prinsip-prinsip film optik Simpang tengah unsur optik mangrupa indikator penting pisan pikeun elemen optik lénsa jeung faktor penting nu mangaruhan pencitraan sistem optik.Lamun lénsa sorangan boga devi puseur badag ...

Wilujeng sumping di Paralight Komunikasi Optik

Wilujeng sumping di Paralight Komunikasi Optik

Chengdu Paralight Optics Co., Ltd. gaduh 12 taun pangalaman dina R&D, desain, sareng produksi terintegrasi, sareng mangrupikeun produsén ngarah di industri.Usaha inti kami kalebet: Pelat gelombang, prisma leutik sareng mikrosferaUltraviolet, katingali, pertengahan sareng infra red jauh ...

+

Hiji-eureun

Solusi optik

solusi

Desain Jeung Manufaktur

Paralight Optik gaduh pangalaman anu beunghar dina ngarancang sareng manufaktur, kami nyayogikeun jasa kalebet desain optik & mékanis, desain palapis, desain prototyping, sareng desain sistem optik, dasarna kami nawiskeun solusi anu murah-éféktif sakumaha per syarat pasti para nasabah.

View More
+ +

Aplikasi

DI RUPA INDUSTRI

Astronomi & Aerospace

01

Astronomi & Aerospace

Optik pikeun aplikasi aerospace bisa ngawengku bahan ékspansi low, inten biru, UV & IR Fused Silika kalawan aplikasi tina kaca spion precision, jandéla, prisma, beamsplitters, sarta optik coated.

aplikasi img
Astronomi & Aerospace

02

Médis / Biomédis

Optik gaduh seueur aplikasi dina industri médis sareng biomedis, sapertos kedokteran gigi, bedah panon / lasik, laser kosmetik ogé disinfeksi UV.Masing-masing gaduh kabutuhan khusus sorangan, dasarna windows precision, lénsa sareng aspheres mangrupikeun élmu optik umum pikeun widang ieu.

aplikasi img
Astronomi & Aerospace

03

Otomotif

Pencitraan termal Infrabeureum Otomotif cocog pisan pikeun ngabédakeun pejalan kaki sareng halangan anu sanés dina ADAS (Advanced Driver Assistance System).

aplikasi img
Astronomi & Aerospace

04

Panjagaan

Thermal Imaging loba dipaké dina sistem panjagaan.

aplikasi img
Astronomi & Aerospace

05

Panalungtikan Ilmiah

Kami damel sareng paguron luhur, paguron luhur, sareng lembaga riset dina setélan ilmiah atanapi laboratorium pikeun nyumponan saratna anu tiasa dibasajankeun tina optik ageung dugi ka leutik.

aplikasi img
Astronomi & Aerospace

06

Photonics

Optik pikeun industri fotonik kalebet industri serat sareng telekomunikasi tapi ogé komponén pikeun ngaktifkeun terobosan dina mimitian ti kasehatan ka éléktronika dugi ka manufaktur industri, sareng seueur deui.Optik pikeun aplikasi fotonik tiasa kalebet flat, prisma, saringan, lénsa, kaca spion, sareng optik kalayan bentuk permukaan khusus.

aplikasi img

Astronomi & Aerospace

Médis/Biomédis

Otomotif

Panjagaan

Panalungtikan Ilmiah

Photonics

MITRA PELAYANAN

  • index_brand (1)
  • index_brand (2)
  • index_brand (3)
  • index_brand (3)
  • index_brand (4)
  • index_brand (4)
  • index_brand (5)
  • index_brand-(1)
  • index_brand-(2)