Ne ofrojmë optikë me kosto efektive
Fabrikim Profesional & Veshje të Gjendjes së Artit
Përdoret gjerësisht në industri të ndryshme
rreth bg

rreth

Optika paradrite+

rreth optikës paradrite

Në vitin 2012, Chengdu Paralight Optics Co., Ltd. filloi furnizimin e klientëve tanë me karbon të ngjashëm me diamantin (DLC) dhe veshje antireflektuese (AR) në qytetin Chengdu, Kinë, i cili njihet si një nga qendrat globale të përpunimit të optikës.Sot, Paralight Optics është rritur në kërkime, zhvillim, prodhim dhe shitje të komponentëve optikë me precizion të lartë, duke ofruar optikë dhe montime me kosto efektive për një gamë të gjerë industrish në mbarë botën.Paralight Optics krenohet me linjën e saj të gjerë të lenteve optike, duke përfshirë thjerrëzat sperike, akromatike, asferike dhe cilindrike, dritaret optike, pasqyrat optike, prizmat, ndarësit e rrezeve, filtrat dhe optikën e polarizimit.

Shiko më shumë

Optika precize

Nga prototipizim tek prodhimi i vëllimit

I pakompromis

Cilësi dhe shërbim

Iso-90001 Certifikuar

Që nga themelimi i vitit 2012

Prania globale

Aplikohet në industri të ndryshme

PRODUKTET

KATEGORITË

Shiko më shumë

OPTIKA INFRA KUQ +

OPTIKA INFRA KUQ

Shiko më shumë
OPTIKA INFARED

OPTIKA INFRA KUQ

Rrezatimi infra i kuq (IR) karakterizohet nga gjatësi vale që varion nga 760 nm në 1000 μm, ai shpesh ndahet në tre rajone më të vogla: 0,760 - 3μm, 3 - 30μm, dhe 30 - 1000μm - e përcaktuar si infra të kuqe afër (NIR), e mesme -infra të kuqe (MIR), dhe infra të kuqe të largët (FIR), përkatësisht.Rrezatimi IR ndahet më tej në katër vargje të ndryshme spektrale:

 • Gama e afërt me rreze infra të kuqe (NIR)

  760 – 900 nm

 • Gama infra të kuqe me valë të shkurtra (SWIR)

  900 – 2300 nm

 • Gama infra të kuqe e valës së mesme (MWIR)

  3000 – 5000 nm

 • Gama infra të kuqe me valë të gjata (LWIR)

  8000 – 14000 nm

OPTIKA E DUKSHME

Materialet IR kanë veti të dallueshme që i lejojnë ata të performojnë mirë në spektrin infra të kuq, ato përfshijnë silicë të shkrirë IR, germanium, silikon, selenid zinku, sulfid zinku, safir, seri fluoride, plastikë dhe metale me ngjyra, secila ka fuqitë e veta unike. për aplikime infra të kuqe që variojnë nga zbulimi i sinjaleve IR në imazhet termike deri te identifikimi i elementeve në spektroskopinë IR.Optika IR e fabrikuar nga materialet IR përdoret gjerësisht në një sërë fushash si industria e mbrojtjes dhe sigurisë, vizioni i makinerive, sistemet lazer, pajisjet mjekësore dhe më shumë.

Paralight Optics ofron optikë infra të kuqe me precizion të lartë të prodhuar nga materiale IR, ne përdorim disa nga pajisjet më moderne të prodhimit në treg sot, të cilat kontrollohen rreptësisht nga temperatura dhe lagështia për të ofruar saktësinë më të lartë të mundshme.Optika me porosi mund të bëhet në një shumëllojshmëri të nënshtresave, madhësive, formave dhe saktësisë së sipërfaqes IR.Matjet bëhen për testimin në proces dhe inspektimin përfundimtar nga një gamë e gjerë pajisjesh metrologjike të avancuara për të përmbushur specifikimet tuaja të cilësisë.

OPTIKA INFRA KUQ +

OPTIKA E DUKSHME

Shiko më shumë
OPTIKA INFARED

OPTIKA E DUKSHME

Paralight Optics ka përvojë të gjerë në prodhimin e optikës me precizion të lartë në brezin e valëve të dukshme.Optika VIS përdoret gjerësisht në fusha të ndryshme si kinemaja, vizioni i makinës, hapësira ajrore, sistemet lazer, pajisjet mjekësore dhe më shumë.Gjatë prodhimit tonë ne përdorim objekte prodhimi konvencionale dhe të avancuara, ne mund të fabrikojmë optikë plano duke përdorur teknologjinë konvencionale të lustrimit të njëanshëm dhe të dyanshëm me një kombinim të fletëve poliuretani dhe katran.Teknikët tanë me përvojë mund të lustrojnë me shpejtësi të ulët për të arritur një sipërfaqe të lartë dhe kozmetikë të jashtëzakonshme.Ne po prodhojmë sipas specifikimeve të sakta të klientit dhe gjithashtu jemi në gjendje të përdorim përpunimin CNC për të prodhuar një profil të personalizuar nga ana juaj.Më e rëndësishmja, ne përdorim pajisjet matëse më të besueshme dhe më të njohura në treg, nivele të ndryshme inspektimi janë përshtatur për të përmbushur specifikimet tuaja të cilësisë dhe nevojat tuaja të aplikimit, duke ju dhënë kontroll më të mirë mbi koston, afatin kohor dhe normat e pranimit.

OPTIKA E DUKSHME

+ + +

METROLOGJIA

Shiko më shumë

Kualifikimi i saktë i komponentëve optikë është kritik për një progres të prodhimit optik, pajisjet e avancuara të metrologjisë janë thelbi i sigurimit të cilësisë.Paralight Optics përdor një gamë të gjerë pajisjesh metrologjike për të garantuar që komponentët optikë të arrijnë cilësinë e specifikuar, ne përdorim metrologjinë në proces, duke përfshirë interferometra me hapje të vogël, aperturë të madhe, profilometra dhe spektrofotometra.Punonjësi ynë profesionist kryen në mënyrë rigoroze programin global të cilësisë ISO 9001 për të siguruar komponentë dhe produkte optike vazhdimisht me cilësi të lartë dhe me performancë të lartë.

Pajisjet matëse:

01

Dimensioni

Kaliper dixhital, mikrometër dixhital, makinë matëse video CNC

02

Këndi

Goniometër, Autokolimator, Interferometër ZYGO GPI XP/D

03

Rrezja/ Gjatësia fokale/ Përqendrimi i lenteve

Master lentet dixhitale, TRIOPTICS OptiSpheric & Ultra-Spherotronic

04

Cilësia e sipërfaqes

By Eyes, Miikroskop Dixhital (bazuar në standardin ISO10110 ose MIL-PRF-13830)

05

Platness / Fuqia / Parregullsi / Gabim i transmetuar i frontit valor

Interferometër ZYGO GPI XP/D, Laser Plano/Interferometër Sferik

06

Performanca e veshjes

Spektrofotometri Perkin-Elmer, spektrometri i transformimit infra të kuqe Bruker Fourier

Blog

Njohuri bazë për polarizimin optik

Njohuri bazë për polarizimin optik

1 Polarizimi i dritës Drita ka tre veti themelore, përkatësisht gjatësinë e valës, intensitetin dhe polarizimin.Gjatësia e valës së dritës është e lehtë për t'u kuptuar, duke marrë si shembull dritën e zakonshme të dukshme, diapazoni i gjatësisë së valës është 380 ~ 780 nm.Intensiteti i dritës është gjithashtu i lehtë për t'u kuptuar, dhe nëse...

Siguria dhe Shëndeti në Industrinë Optike

Siguria dhe Shëndeti në Industrinë Optike

Në fushën dinamike të optikës me ritme të shpejta, siguria dhe shëndeti shpesh anashkalohen në favor të ekspertizës teknike dhe inovacionit.Megjithatë, në Chengdu Paralight Optical Co., Ltd., shqetësimi për sigurinë dhe shëndetin është po aq i rëndësishëm sa edhe ndjekja e përsosmërisë optike.Përmes stërvitjes së rregullt të sigurisë nga zjarri...

Testimi i parametrave të filmit – transmetimi...

Testimi i parametrave të filmit – transmetimi...

1 Parametrat e performancës pas veshjes Në artikullin e mëparshëm, ne prezantuam funksionet, parimet, softuerin e projektimit dhe teknikat e zakonshme të veshjes së filmave të hollë optikë.Në këtë artikull, ne prezantojmë testimin e parametrave pas veshjes.Parametrat e performancës...

Dëmtimi nëntokësor i elementeve optike

Dëmtimi nëntokësor i elementeve optike

1 Përkufizimi dhe shkaqet e dëmtimit nëntokësor Dëmtimi nën sipërfaqe i komponentëve optikë (SSD, dëmtimi nën sipërfaqe) zakonisht përmendet në aplikacionet optike me precizion të lartë si sistemet intensive me lazer dhe makinat litografike, dhe ekzistenca e tij kufizon p. .

Devijimi qendror i komponentëve optikë De...

Devijimi qendror i komponentëve optikë De...

1 Parimet e filmave optikë Devijimi qendror i elementeve optike është një tregues shumë i rëndësishëm i elementeve optike të lenteve dhe një faktor i rëndësishëm që ndikon në imazhin e sistemeve optike.Nëse vetë thjerrëza ka një qendër të madhe devi...

Mirë se vini në Paralight Optical Communication

Mirë se vini në Paralight Optical Communication

Chengdu Paralight Optics Co., Ltd. ka 12 vjet përvojë në Kërkim dhe Zhvillim, dizajn dhe prodhim të integruar, dhe është një prodhues kryesor në industri.Bizneset tona kryesore përfshijnë: Pllakat me valë, prizma të vegjël dhe mikrosfera Ultraviolet, të dukshme, infra të kuqe të mesme dhe të largët ...

+

Nje ndalje

Zgjidhje optike

zgjidhje

Dizajn dhe Prodhim

Paralight Optics ka përvojë të pasur si në projektim ashtu edhe në prodhim, ne ofrojmë shërbime duke përfshirë dizajnin optik dhe mekanik, dizajnin e veshjes, modelimin e prototipit dhe dizajnimin e sistemeve optike, në thelb ne ofrojmë zgjidhje me kosto efektive sipas kërkesave të sakta të klientëve.

Shiko më shumë
+ +

Aplikacion

NË NJË GAME TË GJERË INDUSTRISH

Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

01

Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

Optika për aplikimet e hapësirës ajrore mund të përfshijë materiale me zgjerim të ulët, safir, silicë të shkrirë UV & IR me aplikime të pasqyrave precize, dritareve, prizmave, ndarësve të rrezeve dhe optikës së veshur.

aplikimi img
Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

02

Mjekësi / Biomjekësore

Optika ka shumë aplikime në industrinë mjekësore dhe biomjekësore, si stomatologjia, kirurgjia e syve/lasik, lazerët kozmetikë si dhe dezinfektimi me rreze UV.Secili ka nevojat e veta specifike, në thelb dritaret precize, lentet dhe asferat janë optikë të zakonshme për këtë fushë.

aplikimi img
Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

03

Automobilistikë

Imazhi termik me rreze infra të kuqe të automobilave është veçanërisht i përshtatshëm për të dalluar këmbësorët dhe pengesat e tjera të pajetë në ADAS (Advanced Driver Assistance System).

aplikimi img
Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

04

Mbikëqyrja

Imazhe termike përdoret gjerësisht në sistemet e mbikqyrjes.

aplikimi img
Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

05

Kërkime Shkencore

Ne punojmë me kolegje, universitete dhe institute kërkimore në mjediset shkencore ose laboratorike për të përmbushur kërkesat e tyre të cilat mund të variojnë nga optika me porosi të madhe në të vogël.

aplikimi img
Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

06

Fotonikë

Optika për industrinë e fotonikës përfshin industrinë e fibrave dhe telekomit, por edhe komponentë për të mundësuar përparime, duke filluar nga kujdesi shëndetësor, elektronika, prodhimi industrial dhe më shumë.Optika për aplikimet fotonike mund të përfshijë rrafshët, prizmat, filtrat, thjerrëzat, pasqyrat dhe optikën me forma të specializuara sipërfaqësore.

aplikimi img

Astronomi dhe Hapësirë ​​ajrore

Mjekësi/Biomjekësore

Automobilistikë

Mbikëqyrja

Kërkime Shkencore

Fotonikë

PARTNER SHËRBIMI

 • index_markë (1)
 • index_markë (2)
 • index_markë (3)
 • index_markë (3)
 • index_markë (4)
 • index_markë (4)
 • index_markë (5)
 • index_markë-(1)
 • index_markë-(2)